Az évtized lehetősége a jogdíjat termelő, internetes,

üzletépítő automata

 

Bármilyenek is legyenek a jelenlegi körülményeid, amelyek erre az oldalra vonzottak, egy dologban biztos lehetsz, nem vagy egyedül. Rengetegen vannak pontosan abban a helyzetben, mint Te.

Nem számít, hogy mi a foglalkozásod – lehetsz orvos, tanár, vállalkozó, ügyvéd, titkárnő, háziasszony, vagy építőipari munkás –, egyszer csak azt veszed észre napközben, hogy már megint éppen azon  gondolkodsz, hogy nem elég a pénzed, és valamit tenni kellene.

 

 A megoldás a több forrásból származó jövedelem

 

Biztosan hallottál már arról, hogy manapság már nem csak a cégeknek kell több lábon állniuk, hanem a magánemberek számára is ez jelentheti az esélyt a túlélésre és nagyon-nagyon fontos, hogy több forrásból származzék a jövedelem.

A gazdasági válság Magyarországot is érintő jelensége a legtöbb embert arra készteti, hogy új megoldásokat keressen saját érdekében. Egyre többen ismerik fel, hogy a hagyományos módszer, amikor valaki évtizedekig dolgozott egy helyen, az ún. 40 éves program (40 éves munkaviszony és  fix fizetés), ma már nem működik.

A szülés után a cégek nem tudják visszavenni a kismamákat, a 45 év felettiek reménytelenül keresnek munkát a munkaerőpiacon, a vállalatok a válság hatására karcsúsítják az alkalmazott létszámot. Akinek jelenleg van állása, az sem lehet nyugodt. Az állás nem életbiztosítás ma már. A megélhetési költségekolyamatosan növekednek, a bankhitel törlesztő összege bármelyik pillanatban megint emelkedhet.

Talán a válságnak köszönhető, hogy a magyar média történetében először a TV2 Napló c. műsörában végre foglalkoztak  azokkal a kérdésekkel, amelyekről eddig csak network marketing cégek képzésein lehetett hallani, hogy valamit az egyénnek is aktívan tennie kell saját boldogulásáért:

 

 

Napi egy-két órában végezhető, saját internetes munka: hosszú távon biztos megélhetés

 

Nem is volt olyan régen, hogy saját üzleti vállalkozás indítása egyszerűen szóba sem jöhetett a legtöbbünk számára. Nézzük csak, a hagyományos vállalkozás elindítása azt jelentette, hogy fel kellett építeni az egész üzletet az elejétől a végéig. Ez azzal járt például, hogy találni kellett egy megfelelő telephelyet / üzlethelyiséget, árukészletet venni, gépjárműveket és berendezést vásárolni vagy lízingelni, könyvelőt és alkalmazottakat keresni, és órákig lehetne mesélni hogy mi minden kellett az elinduláshoz. Ez azt is jelentette, hogy néhány millióval rendelkezned kellett  már az elején, vagy jócskán eladósodtál valamelyik banknál.

Van egy jó hírünk viszont a számodra. Az internet szinte mindent megváltoztatott! Az internetes eszközök segítségével egy szinte teljesen automatikus értékesítési rendszer építhető fel. Semmi bonyolult dolgot nem kell azonban elképzelni. A mi rendszerünk például olyan egyszerű, hogy még egy internetes kezdő is hatékonyan tud dolgozni vele.

 

Ha elégedett vagy a mostani életeddel, akkor ez a oldal nem Neked szól

 

Készen állsz arra, hogy valami mást tegyél, mint eddig, hogy alapjaiban megváltoztasd az életed? Tudunk Neked segíteni! Végre itt a 3 lépéses módszer. Ez nem nagy titok. Annyira egyszerű, hogy mindenki meg tudja csinálni. Ha követed a tervet, akkor Te is sikeres lehetsz!

 

Mire számíthatsz ma?

 

 • Egy újabb napra, amely az ébresztőóra csörgésével kezdődik?
 • Egy újabb napra, amikor egész nap nem láthatod a gyermekeidet?
 • Egy újabb napra, amikor valaki más számára dolgozol?
 • Egy újabb napra, amit nem tölthetsz együtt a családoddal?
 • Egy újabb évre, amely nyaralás nélkül telik el?
 • Egy újabb napra, amelyet megmérgez a jövőtől való félelem?

 

Milyen jövőt tudsz elérni velünk?

 • Kipihenten, pozitív világszemlélettel ébredsz!
 • Figyelemmel kísérheted gyermekeidet, ahogy felnőnek!
 • Saját magadnak dolgozol és kiemelkedsz a környezetedből!
 • Sok időt tölthetsz együtt a családoddal!
 • Lesz időd és pénzed a nyaralásra!
 • Reális terveid lesznek a biztos jövődről!

 

A kérdések, amelyekkel mi is foglalkoztunk az indulásnál

 

 

Hogy működik ez az egész?

Pontosan mit is kellene csinálnom?

Elkezdhetem másodállásban is, napi egy-két órában?

Mennyi plusz pénzt fogok keresni?

Ezek tényleg lényeges kérdések és mi igyekezni fogunk, hogy legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk őket. Mivel egyesével nem tudunk mindenkinek minden kérdésére válaszolni, létrehoztunk egy online hírlevél sorozatot, amelynek az a célja, hogy választ adjon a kérdésekre.

Azt már most leszögezzük, hogy semmilyen eladási vagy vásárlási kötelezettséged nem lesz, nincs semmilyen trükk, semmit nem akarunk neked eladni, ellenben megismerhetsz egy kiváló, hosszú távú jövedelem építési lehetőséget. Végre van esélyed felfedezni egy új, valóban működő módszert a segítségünkkel.

 

penz_a_neten

 

Kellenek-e számítógépes ismeretek?

 

Nem kell számítógépes zseninek lenned, mégis a saját főnököd lehetsz és több pénzt kereshetsz, mint hinnéd. Nem kell aggódnod, ha el tudsz küldeni egy e-mail-t, akkor tudod működtetni ezt az üzletet is.

 

El kell adni valamit?

 

Nem kell eladó típusnak sem lenned, mert nem eladunk, hanem az interneten értékesítünk. Nagy különbség. Nem eladunk, azaz nem nyomulunk, hanem a marketing módszerek segítségével a weblapunkra visszük az érdeklődőket.

 

Mennyit lehet keresni ezzel a munkával?

 

Amennyiben tisztességes munkával hosszú távon folyamatosan emelkedő jövedelmet szeretnél felépíteni, jókor vagy,  jó helyen. A fix fizetés a munkáltatódtól, az itt kapott jövedelem kizárólag a saját munkádtól függ. Azt kijelenthetjük, hogy rendszerünk segítségével versenyképes jövedelem építhető fel.

Ha arra gondolsz, hogy pl. gyerek mellett, részmunkaidőben, távmunka jelleggel, tehát csak alkalmanként dolgoznál, és kisebb, kiegészító jövedelem, amit  szeretnél elérni, ez is lehetséges. Csak rajtad múlik, hogy döntesz.

 

Sok pénz kell az induláshoz?

 

Egyáltalán nem. A hagyományos vállalkozás kezdő költségeinek a töredékéből elindítható egy otthoni üzlet. Minden amire szükséged van, egy nagy elhatározás, hogy meg akarod csinálni életed legérdekesebb üzletét. Gyere velünk, haladj velünk egy izgalmas úton.

 

Az álmok megvalósításának első lépése az, hogy eldöntöd, hogy változást akarsz az életedben

 

Tulajdonképpen már meg is tetted a legelső lépést, mert éppen keresgélsz a lehetőségek között. Viszont, mielőtt nekikezdesz, szükséged van egy stratégiára, egy célra, és lépésről-lépésre vezető tervre.

Mi, akik ebben a rendszerben dolgozunk, az élet különböző területeiről jöttünk össze és különböző háttérrel rendelkeztünk. Egy valami volt bennünk közös. Egyikünk sem látta a fényt az alagút végén, amíg rá nem talált erre az internetes üzletre.

Most már mindnyájan boldogok és elégedettek vagyunk ezzel az új lehetőségünkkel. A jövőnket már bebiztosítottuk, és egy stabil cég partnereként legfontosabb a a családunk hosszútávú boldogulása. A jövedelem jogdíj típusú, vagyis passzív jövedelem. Ha még nem érted, ezt mit is jelent pontosan, nézd meg a következő videót:

 

 

 

A kommunikációs forradalom a pénzkeresést is leegyszerűsítette

 

A kommunikáció és a különböző technikai kütyük fejlődésével eljött az otthonról végezhető munka aranykora. Az otthonról végezhető munka ma már egy teljesen járható út, és jogszerű eszköz a jövőd bebiztosítására, hogy olyan minőségi életet élj, amiről a legtöbb ember csak álmodik.

Bizonyára hallottál már róla, hogy a Mall of America a legnagyobb bevásárló központ a világon. Több ezer üzlet van benne és több tízezer vásárló árad a folyosókon minden egyes nap. Az internet azonban  milliószor nagyobb! A vásárlók a nap 24 órájában és az év 365 napján nézelődnek és vásárolnak! Szükséged van azonban egy rendszerre, anélkül nem működik a dolog.

 

 Az üzletépítő automata akkor működik, amikor alszol

 

Lehet, hogy eddig azt mondták, hogy túl fiatal vagy egy munkához, vagy túl idős, alulképzett, vagy éppen túlképzett. Nálunk kizárt, hogy ilyen elutasításban legyen részed. Ha dolgozni akarsz, itt szabad a pálya.

Tehát mi a következő lépés?

Ha tetszik az otthonról végezhető internetes otthoni munka ötlete, és minél előbb szeretnéd elkezdeni, akkor kérlek iratkozz fel videó-hírlevelünkre.

Ha további információkat szeretnél, mielőtt döntesz, akkor iratkozz fel a lenti űrlapon. Nézd át a rövid, e-mail-ben küldöttt információkat és ha úgy döntesz, akkor a segítségünkkel később is elindulhatsz az internetes otthoni munka világában.

(Mint korábban említettük, ha el tudsz küldeni egy e-mail-t, akkor tudod működtetni ezt a vállalkozást is. Ez az internetes munka kizárólag egyszerű és alacsony költségű elemekből áll, hogy mindenki számára elérhető legyen.)

 

Asztali nézet